Skoči na glavno vsebino

Povezani na daljavo

Ob začetku novega leta se z nasmehom oziramo nazaj, saj se nam je kljub šolanju na daljavo uspelo povezati na več področjih.

Ljubitelji knjig so se v sklopu noči branja podali na Japonsko, mladi ustvarjalci so svoj talent pokazali na raznih natečajih, petošolci pa so celo pripravili virtualno razstavo. Radijci so posneli radijsko oddajo, ob dnevu samostojnosti in enotnosti pa so skupaj s predstavniki šolske skupnosti v virtualni proslavi razmišljali o družini, domu, domovini … Tudi pevci naših pevskih zborov in inštrumentalisti so se prepustili glasbenemu navdihu in posneli glasbeno voščilnico.

Prav posebno pa nas je povezal čut za sočloveka, saj so nekateri učenci izdelali venčke in maske za dobrodelni novoletni bazar, prav vsi pa so za sejem, ki smo ga izvedli kar preko spleta, v sklopu tehničnega dne izdelovali voščilnice in drobna darilca. Prav tako smo pokazali svojo dobrodelnost s pozitivnim odzivom na projekt Misija človek.

Prav posebej pa smo se povezali tudi v zadnjem tednu, ko smo v sklopu kulturnega dne poustvarjali, na športni dan smo skupaj plesali, v okviru tehničnega dne pa smo pekli, izdelovali ptičje krmilnice, lojne pogače … Dan pred počitnicami smo si še dodatno praznično obarvali in se z dobrimi željami za nekaj časa poslovili od računalniških ekranov.  

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost